Suela Home decoration
suela homa the brand

Op zondagochtend wakker worden in een luxe, modern hotel in een mediterrane stad, uitkijkend op een klassiek gebouw,

wegdromen met een warme kop verse koffie in je hand. Suela Home zorgt voor dit ultieme gevoel in je eigen huis.

Naast de mix van oud en nieuw, zijn comfort en warmte de belangrijkste componenten van Suela Home.

Deze combinatie zorgt ervoor dat de producten zowel in een luxe penthouse als in een rustiek landhuis tot hun recht komen.


“Embrace a touch of history and a glimpse of the future.

Be timeless.”

Brand Story

 

Valencia is de inspiratie geweest voor Suela Home. Het prachtige straatbeeld waar hypermoderne gebouwen samenkomen met nostalgische architectuur vormt de basis voor al onze collecties. Ondertussen is niet alleen de stad Valencia de inspiratie voor Suela Home, maar elke mediterrane stad met een modern straatbeeld en haar rijke geschiedenis.


Suela Home staat voor het samenkomen van verleden, heden en een deel van de toekomst. De designs van Suela Home zijn een ware mix van elementen uit verschillende tijdperken. Nostalgische elementen worden smaakvol verwerkt in eigentijdse prints. Ook het kleurgebruik benadrukt deze combinatie. Aardse kleuren worden gebruikt in combinatie met helder wit. Hierdoor passen onze producten zowel in een modern luxe penthouse als in een rustieke boerderij op het platteland.


Ook binnen Suela Home speelt de natuur een grote rol. Botanische vlinders, bloemen en planten zijn de rode draad die op wisselende wijze in de dessins wordt toegepast.

Suela home duvet decoration

Visie


Suela Home biedt een breed scala aan stijlvolle woonbenodigdheden zoals interieurtextiel, porselein en papierproducten, die eindeloos gecombineerd kunnen worden en aanvoelen als een geweldig luxe cadeau om te geven of te krijgen.


De producten van Suela Home zijn gemaakt voor mensen die waarde hechten aan een huiselijk gevoel met veel luxe en warmte. We hebben veel aandacht besteed aan het ontwikkelen van woondecoratie, met oog voor detail. In onze drukke levens is ons huis ons toevluchtsoord, waar rust en kalmte wordt gevonden. Mensen kunnen tot rust komen door een natuurlijk kleurenpallet in een volledig ingerichte woning. De wooncollectie Suela komt zowel tot zijn recht in een luxe penthouse als in een rustiek landhuis.


suela home vision