Melli Mello high on love duvet dark
Melli Mello the brand

Melli Mello is een gedurfde en opwindende mix van verschillende stijlen, zoals: grafisch, romantisch, etnisch en bloemig.

Deze stijlen worden altijd op een nieuwe en verrassende manier uitgewerkt.

Daarom is het motto van Melli Mello:


"Why choose, have it all! "

Brand Story


Melli Mello gelooft in de kracht van het omarmen van nieuwe culturen en tradities naast je eigen roots. Daarom laten we ons graag inspireren door verschillende plaatsen, mensen, culturen en kunst in de wereld en creëren we een mix van kleuren, bloemen, stijlen en patronen.


De merknaam "Melli Mello" is afgeleid van het Franse woord "Méli Mélo", wat een mengelmoes of mix betekent. Dit woord beschrijft precies waar dit merk over gaat. Melli Mello is een gedurfde en opwindende mix van verschillende stijlen, zoals: grafisch, romantisch, etnisch en bloemig. Altijd met een zwart-wit accent dat Melli Mello een fris en fashionable gevoel geeft.

Melli Mello life is good deco cushion

Visie


Ons doel is om een ​​breed scala aan vrolijke woonbenodigdheden aan te bieden, zoals interieurtextiel, porselein en papierproducten, die eindeloos gecombineerd kunnen worden en aanvoelen als een geweldig kleurrijk cadeau om te geven of te krijgen. Al onze lifestyleproducten zijn gedecoreerd, kleurrijk uitgewerkt en brengen kleur en passie in huis. De ontwerpen zijn altijd een unieke adembenemende mix van grafische patronen, bloemen, dierlijke en etnische prints. Dit alles wordt gecombineerd met zwart-witte accenten. Deze blend geeft Melli Mello een fris en fashionable gevoel!

Melli Mello rock & rose shopper small