Lunetta home duvet covers
Lunetta home the brand

Lunetta home had de wens om een nieuwe collectie woon- en slaaptextiel te ontwikkelen in samenwerking met onze designstudio. Daarnaast verzorgen we voor Lunetta home het gehele marketing pakket. We fotograferen de collectie, zorgen voor veel content marketing, SEO teksten en een gelikte webshop met bijpassende social media accounts.


D E S I G N

Voor dit vernieuwende concept hebben we onderzoek gedaan naar de laatste trends voor interieur, en vanuit daar hebben we de mooiste designs ontworpen voor de klant. De designs zijn in te delen in verschillende trends en dit zorgt voor een breed assortiment. Van frisse tropische designs tot zachte pastelkleurige patronen, voor elk wat wils. De gehele collectie hebben we samengevoegd in een lookbook zoals hieronder te zien. Dit geeft overzicht en laat de collectie mooi zien.

F O T O G R A F I E

Omdat de collectie van Lunetta Home zo ontzettend divers is wilden we dat graag ook overbrengen in de fotografie. Door in verschillende ruimtes en settings te fotograferen laten we zien hoe uiteenlopend de collectie is. We hebben gewerkt met een model om het merk een gezicht te geven, en te laten leven bij de consument.