endless mae agendas
endless mae the brand

Zachte pastelkleuren, dromerige patronen en utopische prints: haal het hele jaar door de lentebries in huis.

Geïnspireerd door de Japanse bloesems, die de komst van de lente wereldwijd symboliseren. Endless Mae is een eigentijdse mix tussen frisheid en comfort.

Een verfrissende combinatie die je huis in een pastelkleurige wereld verandert.


Brand Story


Endless Mae verandert je interieur in een pastelkleurig paradijs.

De dessins zijn een kleurrijke combinatie van hemelsblauw en zachtroze tinten, afgewisseld met intens fuchsia en turkoois. Aquarel speelt de hoofdrol in dit dromerige spektakel, waarin romantische bloemmotieven worden afgewisseld met pastelkleurige explosies. De collectie van Endless Mae geeft het gevoel van die eerste lentewandeling met warme zonnestralen die je huid strelen. Het uitzicht? Een weids landschap van hemelse bloemen en romantische bloesemblaadjes.Endless mae interior designs

Visie


Endless Mae biedt een breed scala aan dromerige woondecoratie zoals interieurtextiel, porselein en papierproducten, die eindeloos gecombineerd kunnen worden en aanvoelen als een geweldig pastelkleurig cadeau om te geven of te krijgen. Endless Mae is voor de vrouw die de verfrissende lentebries in haar eigen leven is en deze frisse bries ook wil weerspiegelen in haar interieur. Zo zorgzaam als ze is voor anderen, besteedt ze evenveel zorg aan de inrichting van haar huis. Ze houdt van frisheid en comfort en heeft oog voor detail. De blozende pasteltinten en zachte patronen staan ​​symbool voor haar vrouwelijkheid en haar romantische kijk op de wereld.

endless mae vision