La Terzi Design

A B O U T

La Terzi is de afgelopen jaren enorm gegroeid in de diensten die zij leveren. Naast vormgeving, marketing en merken is ook het verhuren en inrichten van high-end werkplekken onderdeel van het assortiment geworden. Om dit elke dag op het hoogste niveau te kunnen doen, heb je een toegewijd team nodig. Het team van La Terzi, dat bestaat uit designers, marketeers, verkopers en managers, werkt gepassioneerd samen aan alle opdrachten die ze voorgeschoteld krijgen.

In 2002, net na het afronden van hun studie, richtten Erdem en Lobna een textielbedrijf op dat grotendeels door Erdem werd geleid. Lobna kreeg echter een geweldige baan aangeboden bij haar vader, die een succesvol textielbedrijf runt.


Lobna had bij dit textielbedrijf de leiding over de beddengoedcollectie en had daarom veelvuldig contact met verschillende ontwerpers. Dit intrigeerde Lobna en het deed haar beseffen dat ze haar eigen unieke visie had. Haar familie en haar man Erdem moedigden Lobna aan om haar talenten te gebruiken om ontwerper te worden. In 2004 werd de studio, als onderdeel van het handelsbedrijf, zo'n succes dat Erdem besloot zich ook op de ontwerpstudio te richten. De studio begon snel te groeien, wat leidde tot samenwerkingen met nieuwe en grote klanten. Erdem en Lobna deden in korte tijd zaken met gerenommeerde merken, winkelketens en producenten van over de hele wereld voor ontwerp en productie.


Tegenwoordig zijn Lobna en Erdem trots om ondersteund te worden door een ongelooflijk team van getalenteerde ontwerpers, marketeers en (verkoop) medewerkers, gerespecteerde handelspartners en hun geliefde families.

La Terzi organization chart